Relatieplanet

Beoordelingen( 262)

Ga naar...

Relatieplanet

Top 3 Datingsites

Relatieplanet review


Relatieplanet

Relatieplanet is een van de bekendste en ook een van de oudste datingsites van Nederland. Al sinds 2002 kunnen singles van alle rangen en standen er terecht voor het vinden van een date en een relatie. De website is handig in het gebruik met een vrolijk en eigentijds ontwerp, iets wat de site al heel wat prijzen heeft opgeleverd. Zo werd Relatieplanet al meerdere keren gekroond tot Website van het Jaar. De website heeft meer leden dan welke andere Nederlandse datingsite dan ook en dat heeft al voor heel wat relaties gezorgd die op Relatieplanet zijn begonnen.

Iemand vinden die echt bij je past

Iedereen van 18 jaar en ouder kan bij Relatieplanet lid worden en dat zorgt ervoor dat er heel veel singles op de site actief zijn. Daardoor kan het lastiger worden iemand te vinden die heel goed bij je past. Daar heeft Relatieplanet wat op gevonden, want je kunt heel gericht op zoek naar een man of vrouw waar je veel raakvlakken mee hebt. Zo kun je bijvoorbeeld al tijdens je inschrijving aankruisen of je wellicht mensen van boven de 50 zoekt, of juist alleen hoger opgeleiden. Wanneer je eenmaal lid bent heb je nog meer mogelijkheden om het zoeken makkelijker te maken. Ook als je iemand zoekt die bepaalde interesses zoals hobby's en sporten met je gemeen heeft kun je die persoon eenvoudig lokaliseren.

Mobiel daten of gewoon via de site

Relatieplanet heeft een makkelijk te gebruiken website, maar wie mobiel wil daten kan ook de speciale Relatieplanet app downloaden. Die is voor Android en iOS beschikbaar. Je kunt er profielen mee zoeken en direct reageren op een leuk lid waar je interesse in hebt. Ook kun je meteen foto's maken en versturen met de app als je met iemand aan het chatten bent.

Betrouwbaar en vertrouwd

Daten op Relatieplanet is veilig, betrouwbaar en vertrouwd. Al je gegevens en persoonlijke berichten worden bijvoorbeeld versleuteld verzonden. Profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid en juistheid. Daarnaast beschikt Relatieplanet over het Keurmerk Veilig Daten en is deze aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Wanneer je vragen hebt kun je elke dag van het jaar bij de klantenservice terecht, die is namelijk 365 dagen per jaar geopend van 9:00 uur 's ochtends tot 21:00 in de avond. Zo word je bij problemen dus ook snel geholpen.

Kosten van Relatieplanet

De kosten van Relatieplanet zijn goed behapbaar, vooral als je die vergelijkt met andere datingsites. Als je een abonnement voor wat langere tijd afsluit kost dit je al snel minder dan 10 euro per maand. Daarmee wordt op een leuke en makkelijke manier andere singles ontmoeten dus voor iedereen bereikbaar. Voor dat bedrag krijg je alles wat je als datende man of vrouw nodig hebt.

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand € 28,50 € 28,50
3 maanden € 43,50 € 14,50
6 maaden € 63,48 € 10,58
12 maaden € 86,52 € 7,21