Parship

Beoordelingen( 286)

Ga naar...

Parship

Top 3 Datingsites

Parship review


Parship: daten voor hoger opgeleiden

Parship is een datingsite die zich uitsluitend richt op hoger opgeleiden. De website bestaat al sinds 2003 en is in totaal in 13 landen actief. Het is een uitgebreide datingsite met onder meer twee speciale apps, een geavanceerd matchingsysteem en een groot ledenbestand. Het is daardoor ook een van de meest populaire datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland.

Alleen voor serieuze relaties

Parship is uitsluitend gericht op hoog opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daardoor zijn met name mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder goed vertegenwoordigd. Iedereen maakt kans op een leuke date, want Parship is er met recht trots op dat ze een goede verhouding hebben tussen het percentage mannen en vrouwen. Een van de grote pluspunten van Parship is het grote aantal actieve leden in Nederland. Waar je ook woont, je hebt al snel ruim de keus uit leuke mensen bij je in de buurt.

Unieke persoonlijkheidstest

Wanneer je lid wordt van een datingsite dan moet je dat natuurlijk meteen goed doen. Bij Parship moet je er ook echt even goed de tijd voor nemen. De inschrijving zelf is namelijk snel gedaan, maar daarna mag je meteen een hele reeks vragen doorlopen. Op basis van je antwoorden wordt er een profiel voor je opgesteld dat gekoppeld wordt aan de profielen van anderen. Hoe meer je met iemand gemeen hebt, hoe groter de kans dat er een match tot stand komt. Het is dus aan te raden om de vragen serieus en uitgebreid te beantwoorden.

Veilig en betrouwbaar

Via de website van Parship heb je snel contact met iemand die je met van alles en nog wat kan helpen. Van vragen over de website tot persoonlijk date-advies. De site is daarnaast voorzien van enkele keurmerken zoals de Thuiswinkel Waarborg en het Keurmerk Veilig Daten. Daardoor kun je met een gerust hart lid worden en actief gaan daten zonder zorgen.

Handig: de Parship app

Er zijn maar weinig puur Nederlandse datingapps maar Parship is een van de sites waar je wel heel handig mobiel kunt daten. Je kunt met de app profielen bekijken en meteen een reactie sturen als je iemand vindt die je wel leuk lijkt. Ook kun je al je berichten lezen, foto's bekijken en nog veel meer. Wanneer je lid bent bij Parship is het daarom eigenlijk wel een must om de app te gebruiken. Je kunt hem zonder extra kosten op zowel je iPhone als je Android smartphone gebruiken. Wil je met iemand chatten? Ook daar is een aparte app voor: de Messenger app.

Parship kosten

Abonnement Prijs Prijs per maand
6 maanden € 149,70 € 24,95
12 maanden € 209,40 € 17,45
24 maanden € 274,80 € 11,45

Gratis uitproberen

Je kunt als nieuw lid Parship helemaal gratis uitproberen. Dat is een mooie manier om kennis te maken met de website. Als het je goed bevalt kun je alle functionaliteit ontsluiten door een betaald abonnement te nemen. Zodra je een betaald lidmaatschap neemt ontvang je als welkomstcadeau ook meteen een persoonlijkheidsrapport. Daarin staat alles wat je volgens Parship over jezelf moet weten om snel een leuke date en relatie te vinden.