Lexa

Beoordelingen( 206)

Ga naar...

Lexa

Top 3 Datingsites

Lexa review


Ontmoet leuke singles op Lexa

Lexa is een heel bekende datingsite die je vast wel kent van reclame op radio, televisie en natuurlijk ook op internet. Deze datingwebsite bestaat al sinds 2005 en heeft sindsdien al heel veel mannen en vrouwen aan een nieuwe partner geholpen. Er zijn elke dag veel Nederlandse singles te vinden die net als jij op zoek zijn naar een leuke vriend of vriendin.

Lid worden bij Lexa

Jezelf aanmelden bij Lexa gaat snel en je kunt al binnen enkele minuten aan het daten zijn. Bij Lexa vind je namelijk geen lange vragenlijsten of persoonlijkheidseisen, het doel is om je zo snel mogelijk online te krijgen zodat je kunt beginnen met andere singles ontmoeten. Er is ook geen strikte controle op profielen zoals je bijvoorbeeld wel vindt bij websites die zich alleen op hoger opgeleiden of ouderen richten. Het motto van Lexa is dan ook “Love your imperfections”, je hoeft dus echt niet perfect te zijn om wel gewoon de liefde van je leven te kunnen vinden.

Ook daten via mobiele telefoon

Bij Lexa kun je ook leuke singles ontmoeten via je mobiele telefoon. Als je een account hebt aangemaakt kun je de app downloaden voor zowel je iOS, Android als Windows telefoon. Na het via de app inloggen op je Lexa account kun je nieuwe leden zoeken, flirten met andere singles en natuurlijk ook meteen een leuk berichtje sturen naar een man of vrouw die je wel aanspreekt. We zijn vooral te spreken over de eenvoudige werking van het zoeksysteem in de mobiele Lexa app, maar ook de rest van de app werkt prima.

Deelnemen aan Lexa evenementen

Hoe handig en leuk het ook is om nieuwe mensen te leren kennen via internet, de snelste manier om te weten te komen of je echt een klik hebt met iemand is nog altijd een ontmoeting in het echt. Daarom raden we iedereen die online date ook altijd aan om niet te lang te wachten met een fysieke date. Daar speelt Lexa handig op in door allerlei speciale Lexa evenementen te organiseren. Dat kan gaan om een ontspannen borrel met andere Lexa leden, maar ook groepswandelingen, diverse leuke workshops en zelfs groepsreizen voor singles. Veel van deze evenementen zijn zelfs helemaal gratis.

Voordelig abonnement met optionele uitbreidingen

Inschrijven bij Lexa kan al gewoon gratis, zodat je de website goed kunt proberen om te ontdekken of hij bij je wensen past. Wanneer je echt wilt gaan daten via de site dan ligt het voor de hand om een betaald lidmaatschap te nemen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, want door meteen een lidmaatschap voor langere tijd te nemen kun je op dit moment al lid zijn voor iets meer dan 10 euro per maand. Dat is dus, zeker in vergelijking met andere grote datingsites, heel voordelig. Je kunt daarnaast ook optionele uitbreidingen nemen, zoals Premium en Zen. Met Premium zorg je dat ook niet-betalende leden een reactie kunnen sturen. Met Zen bepaal je zelf wie er wel en niet aan jou een reactie kan sturen, kun je een leesbevestiging vragen bij je berichten en nog wat meer leuke opties.

Lexa kosten

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maanden € 24,99 € 24,99
3 maanden € 50,97 € 16,99
6 maanden € 59,94 € 9,99

Conclusie: goede optie voor Nederlandse singles

Dankzij de lage tarieven, de grote hoeveelheid Nederlandse singles op de site en aanvullende opties zoals de handige app en leuke evenementen is Lexa een van de toppers op datinggebied in Nederland.