EliteDating

Beoordelingen( 280)

Ga naar...

EliteDating

Top 3 Datingsites

EliteDating review


EliteDating: niet zomaar een datingsite

Zoals de naam EliteDating al doet vermoeden is dit niet zomaar een datingsite. Het doel van EliteDating is namelijk niet om singles met zoveel mogelijk andere alleenstaanden in contact te brengen, maar om voor jou persoonlijk op zoek te gaan naar die ene match die je een geweldige relatie zal opleveren. Dat zorgt ervoor dat je bij EliteDating heel gericht kunt zoeken naar iemand die 100% bij je past. Niet alleen qua fysieke klik, maar ook voor wat betreft karakter, opleidingsniveau en interesses.

Lid worden en de persoonlijkheidstest doen

Het heeft de voorkeur om even uitgebreid te gaan zitten voor je eerste inschrijving. Die begint met het invullen van wat eenvoudige gegevens, zoals geslacht, e-mailadres en een wachtwoord. Dat is echter nog maar het begin, want zodra je lid bent word je meteen gevraagd een vragenlijst in te vullen die is gekoppeld aan een persoonlijkheidstest. De vragenlijst bestaat momenteel uit maar liefst 200 vragen! Aan de hand van alles wat je zelf hebt ingevuld is EliteDating in staat om partnervoorstellen te doen die zo goed mogelijk met jou als persoon zullen matchen. Hoe uitgebreider je de vragen beantwoord, hoe groter dus de kans dat je een geschikte date zult vinden.

Zoeken en matchmaking

Zoals we al bespraken beschikt EliteDating over een uitgebreid matchsysteem. Maar natuurlijk kun je ook gewoon zelf naar leuke singles op zoek gaan. Ook de andere leden hebben de uitgebreide profielvragen beantwoord, je kunt dus wel nagaan dat ook het zoeken meteen een stuk eenvoudiger wordt dan op de gemiddelde datingsite. Je kunt bijvoorbeeld niet alleen op provincie, plaats, leeftijd en geslacht zoeken, maar ook op allerlei andere eigenschappen zoals karaktertrekken en gedeelde interesses. Vooral dat laatste is natuurlijk voor het vinden van een duurzame relatie heel belangrijk.

De kosten van EliteDating

EliteDating is een website met veel potentie voor elke single die een serieuze relatie zoekt. Ga je er echt helemaal voor? Dan raden we je het abonnement van een half jaar aan. Vrijwel alle singles zijn namelijk in staat om in een half jaar tijd een of meerdere geschikte kandidaten te vinden om mee op een leuke date te gaan. Wanneer je een periode kiest die langer is dan dat half jaar ga je er op kosten per maand niet veel meer op vooruit, maar zit je er wel langer aan vast. Dat is natuurlijk zonde als je al na een paar maanden de date van je dromen hebt gevonden. Kies je voor een kortere periode, dan is de abonnementsprijs per maand wat aan de hoge kant. Dit is ongetwijfeld met opzet gedaan om het niveau van de profielen hoog te houden, dus het heeft ook zo zijn voordelen.

Elitedating kosten

Abonnement
Prijs Prijs per maand
3 maanden € 149,70 € 49,90
6 maanden € 179,40 € 29,90
12 maanden € 298,80 € 24,90

EliteDating in het kort

Deze website is volledig bedoeld voor mensen die hoger opgeleid zijn en op zoek zijn naar singles van hun eigen niveau. De persoonlijkheidstest zorgt voor matches die nauw aansluiten op je eigen karakter en interessegebieden. De kans dat je d partner van je dromen vindt is dus groot. De website werkt snel en handig en iedereen kan er al vlot mee uit de voeten. En wie een abonnement voor langere tijd afsluit hoeft het voor de kosten niet te laten.