BE2

Beoordelingen( 280)

Ga naar...

BE2

Top 3 Datingsites

BE2 review


Serieuze singles ontmoeten op Be2

Op de website Be2 ontmoet je op een makkelijke en leuke manier andere singles. Je kunt er in een veilige omgeving in contact komen met mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 is dan ook uitsluitend opgericht om singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie aan een nieuwe partner te helpen. Matchen gaat dan ook op basis van je eigen persoonlijkheid en die van de mogelijke kandidaten.

Matches op basis van je persoonlijkheid

Voor je echt van start gaat op Be2 vul je het beste eerst de persoonlijkheidstest helemaal in. In deze ongeveer tien minuten durende test beantwoord je vragen die gaan over je karakter en je interesses. Op basis van alle antwoorden die je geeft worden er andere mensen aan jouw profiel gekoppeld. Het is dus zaak om de vragen correct, serieus en uitgebreid te beantwoorden. Dan maak je namelijk meteen meer kans om iemand te vinden die echt 100% bij je past. Het loont de moeite niet alleen de persoonlijkheidstest volledig te doorlopen, maar ook de andere aspecten van je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen.

Zelf zoeken naar leuke mannen en vrouwen

Wanneer je de matches wel leuk vindt, maar deze mensen toch niet precies zijn wie je zocht, dan kun je natuurlijk ook handmatig op zoek naar andere leden. Dat doe je met de uitgebreide zoekmachine. Geen profiel blijft zo meer voor je verborgen, als je tenminste maar weet wat voor persoon je zoekt. Maar natuurlijk kan het ook heel leuk zijn je gewoon eens te laten verrassen! Tenslotte zit een klik soms in een onverwachte hoek! Dat maakt het profielen bestuderen ook meteen tot gewoon een hele leuke bezigheid. Wanneer je iemand vindt die je leuk lijkt is een berichtje ook snel gestuurd!

Gratis aanmelden om uit te proberen

Het leuke aan Be2 is dat je de website gewoon helemaal gratis uit kunt proberen. Je ziet dan meteen of de website echt bij je past. Ook kun je op die manier al onbeperkt profielen zoeken en bekijken. Wanneer je met iemand contact wilt leggen zul je echter een betaald abonnement moeten nemen. De kosten per maand nemen af zodra je besluit een account voor langere tijd af te sluiten. Het fijne hiervan is dat je automatisch een gratis verlenging krijgt wanneer je niet met minstens 10 voorgestelde profielen berichtjes hebt uitgewisseld. Succes verzekerd dus!

Be2 kosten

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden € 60,00 € 20,00
6 maaden € 90,00 € 15,00
12 maaden € 120,00 € 10,00

Be2 laat een positieve indruk achter

De website Be2 is er eentje die geknipt is voor singles die op zoek zijn naar serieuze dates en een duurzame relatie. Wanneer je los contact zoekt of gewoon wat wilt flirten ben je er dus minder op je plek. De website is overzichtelijk, heeft een eigen mobiele app en is goed in het matchen p basis van persoonlijkheid en niveau. Kortom, zoek je een leuke relatie met potentie dan ben je Be2 aan het juiste adres.