50Plusmatch

Beoordelingen( 221)

Ga naar...

50Plusmatch

Top 3 Datingsites

50Plusmatch review


Daten met actieve vijftigplussers op 50Plusmatch.nl

Steeds meer mensen komen er na hun vijftigste alleen voor te staan. Ook onder vijftigplussers stijgt het aantal scheidingen namelijk in rap tempo. Dat betekent dat dating voor vijftigplussers ook steeds populairder wordt. Niet alleen is er een toenemende behoefte aan, maar mannen en vrouwen van boven de 50 zijn ook steeds handiger met computers en kennen dus ook prima de weg op internet. Er zijn daarom meerdere datingsites die speciaal gericht zijn op 50-plussers en 50Plusmatch is daar een van de bekendste en populairste van.

Vriendschap liefde en relaties

Bij 50Plusmatch.nl staat op een ontspannen manier nieuwe mensen leren kennen op de eerste plaats. Verreweg de meeste leden doen dit omdat ze op zoek zijn naar een leuke partner voor een nieuwe relatie, maar je kunt de website ook prima gebruiken om diverse vriendschappen op te doen. Wanneer je op zoek bent naar een relatie dan zul je altijd leuke mensen vinden in je eigen provincie en dikwijls ook in je eigen woonplaats. 50Plusmatch is namelijk zoals we al aangaven erg populair en er zijn dus ook heel wat actieve leden, die niet alleen voor het daten maar ook voor de gezelligheid lang actief blijven.

Betrouwbaar en veilig nieuwe mensen ontmoeten

Wanneer je online daten toch nog een beetje vreemd en onwennig vindt dan hoef je bij 50Plusmatch.nl niet in te zitten over betrouwbaarheid en veiligheid. Het doorgaans zeer kritische consumentenprogramma Kassa is zelfs zeer positief te spreken over de website. De gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide communicatiemogelijkheden en de activiteitencommunity worden geroemd. Ook beschikt 50Plusmatch over meerdere keurmerken en waarborgen, zoals het Keurmerk Veilig Daten en de Thuiswinkel Waarborg. Profielen worden dagelijks met de hand gecontroleerd en men staat er altijd voor je klaar als er dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Kortom, je weet zeker dat je hier op een veilige manier nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Goed beoordeeld en veel succesverhalen

Bijna 100% van de leden is tevreden over 50Plusmatch.nl en daar sluiten ook wij ons van harte bij aan. We zijn dan ook niet verbaasd om zoveel succesverhalen te lezen op de website. Wanneer je tijd hebt raden we je aan om die ook even door te nemen. Zo zie je al snel dat de verhalen net zo divers zijn als de mensen zelf. Wie je ook bent en hoe je er ook uit ziet, bij 50Plusmatch.nl is er altijd wel een plekje voor je. Of je nu op zoek bent naar nieuwe sociale contacten of de partner van je dromen!

50plusmatch kosten

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand € 24,95 € 24,95
3 maanden € 44,85 € 14,95
6 maanden € 59,70 € 9,95
1 jaar € 95,40 € 7,95

Lid worden en meteen chatten

Lid worden op 50Plusmatch.nl is heel eenvoudig en spreekt eigenlijk voor zich. Het enige wat je hoeft te doen is enkele gegevens in te vullen en je kunt meteen van start. Je kunt meteen andere profielen zoeken en een reactie sturen. De kans dat iemand reageert is groot, want het is bij 50Plusmatch gewoon mogelijk voor betaalde en gratis leden om met elkaar te communiceren. Zodra je lid bent kun je ook inloggen met de datingapp, die ook zeker de moeite waard is om te installeren!