Second Love

Beoordelingen( 225)

Ga naar...

Second Love

Top 3 Datingsites

Second Love review


Second Love: vind je affaire

Second Love is een website die speciaal is bedoeld voor mannen en vrouwen in een relatie die een affaire zoeken. Ook kun je er terecht als je op zoek bent naar een spannende flirt en wat spanning en afwisseling naast je eigen relatie. Je kunt er volledig discreet lid worden en heimelijk nieuwe contacten leggen met andere gebonden mannen en vrouwen. Mede dankzij een landelijke reclamecampagne (waarover zelfs kamervragen werden gesteld) is de website in korte tijd erg populair geworden. Je vindt er dus veel Nederlanders die net als jij een spannend avontuurtje zoeken.

De spanning weer terugvinden

Uit veel langere relaties is de spanning verdwenen. Wanneer het seksleven niet meer spettert of zelfs helemaal niet meer onderdeel uitmaakt van de relatie is het heel menselijk om die aandacht en opwinding bij iemand anders te zoeken. Op Second Love vind je als gebonden persoon heel veel leden uit Nederland die weer op zoek zijn naar die spanning. Via internet, want dat is makkelijk en kan op een overspelsite als Second Love ook helemaal discreet.

Discreet daten

Wanneer je een relatie hebt is het vaak heel belangrijk om discreet te kunnen daten. Daardoor zul je regelmatig profielen tegenkomen met erg sumiere informatie. Dit is helaas inherent aan het heimelijke karakter van deze vorm van daten. Dat betekent echter wel dat je meteen veel meer kans maakt wanneer je jezelf wel meer durft bloot te geven. Dat houdt weliswaar een risico in, maar wanneer je goed oplet welke informatie je wel en niet deelt kun je er wel je kansen goed mee vergroten. Je kiest op SecondLove echter wel het beste een anonieme gebruikersnaam. Als single op zoek naar een gebonden man en vrouw maak je daardoor extra veel kans, omdat je niets in de weg ligt om flink reclame te maken voor jezelf.

Andere leden zoeken

Het zoeken van andere leden is helaas een beetje lastig op Second Love, dat kan namelijk niet heel uitgebreid. We vermoeden dat dit komt doordat de meeste leden liever niet op hele concrete informatie gevonden willen worden. Dat maakt een match soms wel een beetje een toevalstreffer, al staat daar tegenover dat je juist op die momenten heel prettig verrast kunt worden. Wanneer je zelf via de website gaat zoeken ben je vooral op de profielfoto's aangewezen, maar dat is natuurlijk niet erg. Tenslotte kom je op Second Love in de eerste plaats om iemand te zoeken waar je een fysieke klik mee hebt.

Gratis profiel aanmaken

Je kunt kennismaken met Second Love met een gratis profiel. Daarmee kun je alles goed bekijken en uitproberen. Wanneer je daarna over wilt schakelen naar volledige functionaliteit is er de mogelijkheid voor een premium lidmaatschap. De prijs hiervoor per maand is aan de hoge kant voor een datingsite en daarom zouden we je altijd aanraden eerder voor het kwartaallidmaatschap te kiezen. Daarmee krijg je ruim de tijd om een of meerdere spannende contacten te leggen voor een schappelijke prijs per maand.

Conclusie

Wie discreet op zoek wil naar een spannende ontmoeting of een flirt naast de eigen relatie is op Second Love aan het juiste adres. Enigszins prijzig maar wel waar voor je geld.