50Liefde

Beoordelingen( 207)

Ga naar...

50Liefde

Top 3 Datingsites

50Liefde review


50Liefde.nl: liefde vinden als vijftigplusser

Wie als vijftigplusser op zoek wil naar een leuke date en een nieuwe relatie kan terecht bij 50Liefde.nl. Op deze datingsite is elke man of vrouw die ouder is dan 50 jaar welkom om een profiel aan te maken en nieuwe contacten te leggen. Al heel wat mensen waren je voor, want de website meldt bij de interne statistieken dat er jaarlijks meer dan een miljoen berichten worden uitgewisseld via de website. En van alle mensen die er lid worden vindt ongeveer 33% een nieuwe relatie.

Matchen en partnervoorstellen

De website 50Liefde.nl begint na je inschrijving meteen met het vergelijken van je profielgegevens met die van andere mensen. Wanneer er een match wordt gevonden krijg je die direct opgestuurd zodat je meteen ook zelf kunt bekijken of de man of vrouw in kwestie inderdaad goed bij je past. Volgens de website zelf maak je als man net iets meer kans op succesvolle matches als een vrouw, want het percentage actieve vrouwen is een stukje groter dan het percentage mannen. Maar dit ontloopt elkaar nu ook weer niet zo schrikbarend veel, dus ook als vrouw maak je gewoon kans op een leuke date.

Veilig en anoniem daten

Je wilt ook als vijftigplusser natuurlijk in alle rust en discretie kunnen daten. Daten via 50Liefde.nl gaat dan ook altijd via een beveiligde verbinding zodat je persoonlijke gegevens niet zomaar op straat zullen komen te liggen. Daarnaast beschikt de website over meerdere actieve profielenbeheerders. Die houden de website en alle profielen doorlopend in de gaten, op zoek naar zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Wie gewoon op een normale manier aan het daten is zal hier niets van merken, vooral omdat profielen die geen goede dingen in gedachten hebben zo snel mogelijk worden verwijderd. Daten is daardoor veilig en vertrouwd op 50Liefde.nl, ook voor vijftigplussers.

Mobiele datingapp 50Liefde

Wanneer je graag via je mobiele telefoon wilt daten dan is dat mogelijk met de mobiele versie van de gewone website. Er is dus geen aparte app beschikbaar waarmee je uitgebreide mobiele opties krijgt om te daten. Omdat de website op de smartphone echter uitstekend werkt is dat eigenlijk geen probleem. Op zowel de gewone computer als de smartphone en tablet is de website heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel.

50liefde kosten

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden € 89,97 € 29,99
3 maanden € 149,94 € 24,99
12 maanden € 215,88 € 17,99

Zelf op zoek naar een nieuwe partner

De website 50Liefde is perfect voor eenieder die boven de 50 jaar is en op zoek is naar een nieuwe partner. Inschrijven is zo gepiept en er zijn meerdere abonnementen te krijgen die passen bij verschillend gebruik. Ook zijn er regelmatig acties en kortingen zoals een of meerdere dagen gratis daten. De website is snel, veilig en duidelijk dus ook prima geschikt voor mannen en vrouwen van boven de 50 die andere datingsites nog wat te moeilijk vinden in het gebruik. Die positieve zaken staan dan nog los van de hoge succesfactor, de vele leden en de grote activiteit onder de leden.